_
hirdetés
_
hirdetés
Mint ahogy arról számos helyen hírt adtunk nektek, nemrég volt a nagyszabású pályaválasztási kiállítás, a SzakMÁzz!, amelyen természetesen mi is ott voltunk. És ha már így tettünk, akkor számos rövidebb interjút csináltunk mobilstúdiónkban, annak érdekében, hogy minél inkább képben legyetek a szakképzésben, felsőoktatásban rejlő lehetőségekről, na meg a kettő jó kis együttműködéséről. Íme!
Balog Ádámmal, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) általános alelnökével többek között arról beszélgettünk, miért fontos, hogy segítsék a fiatalokat a megfelelő terület, szakma megtalálásában.
_
hirdetés
_
hirdetés
Maradtunk a BKIK-nál, ám ezúttal Szatmáry-Jahl Angélát, a Kereskedelmi Tagozat elnökét kaptuk mikrofonvégre, akivel többek mellett arról beszélgettünk, mit lát egy kereskedő, amikor a szakképzésre néz?
A különböző műsorokból is ismert mesterszakácstól, Bede Róberttől pedig azt kérdeztük, mi tesz valaki jó vendéglátóipari szakemberré, szakáccsá. Mennyi a tanulható része és mennyit kell hozni készségszinten.